Over OTX Solutions

OTX Solutions: think global, act local

OTX Solutions is een jonge en dynamische onderneming. Na een vliegende start in december 2011 zijn we binnen een paar jaar uitgegroeid tot een volwaardige logistieke dienstverlener die zich voornamelijk richt op luchtvracht, zeevracht en Europees wegtransport. We hebben een dekkend netwerk, zeer sterke expres- en koeriersmogelijkheden, logistieke activiteiten en alle douaneactiviteiten. Ook bieden we aantrekkelijke mogelijkheden in verschillende Nederlandse gebieden, zoals Moerdijk.

Lokale partners en de voordelen daarvan

Samen met onze lokale partners bieden we u wereldwijd de beste service en oplossingen op het gebied van supply chain, logistieke dienstverlening, transport en expeditie, en consultancy. Onze partners zitten verspreid over de hele wereld. Door hun lokale kennis over de regio in te zetten, kunnen we flexibel zijn, hebben we vaak meer mogelijkheden en kunnen we daardoor vaak concurrerend werken met een zeer hoog serviceniveau. Bij OTX Solutions voelt u zich als klant daarom nooit een nummer.

Wereldse klanten en solutions

Dat onze handelswijze en filosofie in de markt steeds meer wordt gewaardeerd, zien wij aan ons sterk groeiende portfolio. Naast bestaande klanten, weten ook grote internationale bedrijven ons steeds beter te vinden en te waarderen. Wij zijn er voor u, komen na wat we hebben beloofd en we stellen ons proactief op zodat we problemen zo veel mogelijk voor zijn. Vanuit Nederland bewijzen wij dat we voor elke uitdaging een 'solution' vinden. OTX Solutions, de lokale speler met wereldse mogelijkheden en oplossingen.

Daarom OTX Solutions

Ondanks onze internationale focus, zijn wij een compacte logistieke organisatie. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij u overal ter wereld lokaal van dienst zijn. Daarin schuilt onze kracht. In vergelijking met grotere expediteurs zijn wij eerder in staat om:

  • snel en flexibel te opereren;
  • te handelen op basis van persoonlijk contact;
  • oplossingen op maat te bieden;
  • vakkennis, ervaring en expertise met u te delen;
  • 100% verantwoordelijkheid te nemen voor uw logistieke belangen.

Ondanks onze internationale focus, zijn wij een compacte logistieke organisatie. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij u overal ter wereld lokaal van dienst zijn. Daarin schuilt onze kracht.