Onze filosofie

Onze filosofie

OTX Solutions streeft naar groei die gebaseerd is op partnerships. Samen met u definiëren we de meest geschikte logistieke oplossing en denken we met u mee om tijd- en kostenbesparing te realiseren. Hierbij streven we naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van Global Forwarding in combinatie met de best passende aanvullende logistieke diensten. Als logistiek verlengstuk van uw organisatie nemen wij graag uw logistieke zorgen uit handen.

OTX Solutions denkt met u mee

De uitgangspunten van onze dienstverlening zijn service en klantgerichtheid. Wij beseffen ons als geen ander dat het ontvangen van tijdige en accurate informatie een sleutelrol vervult in het logistieke proces. Persoonlijk contact is daarbij een meerwaarde. In onze communicatie zijn we eerlijk en direct. Wij vertellen u geen moeilijke verhalen, maar bieden u concrete oplossingen. OTX Solutions denkt met u mee en is altijd bereid een stapje extra te doen.

Als logistiek verlengstuk van uw organisatie nemen wij graag uw logistieke zorgen uit handen.

Uw logistieke behoeften, onze topprioriteit

Om uw logistiek verlengstuk te kunnen zijn, voeren we de regie in delen van uw logistieke proces. Als ketenregisseur bewaken we uw logistieke doelstellingen. Ook sturen we alle logistieke activiteiten aan en stemmen we deze af. Met enthousiasme, efficiëntie en doorzettingsvermogen zetten onze Key Account Managers zich in voor uw logistieke behoeften. Dat is onze topprioriteit.

OTX Solutions. Integer, transparant en betrouwbaar.