Fashion & Lifestyle

Fashion & Lifestyle

OTX Solutions richt zich ook op de sector Fashion & Lifestyle. In deze sector onderscheiden wij ons van andere expediteurs door onze vakkennis, ervaring en passie. Doordat we ons continu focussen op de Fashionmarkt zijn we uitstekend op de hoogte van de ontwikkeling en trends in deze sector. We zetten onze kennis in om uw logistieke vraagstukken op te lossen en delen onze kennis graag met u.

OTX Fashion Logistics

OTX wordt geprezen om haar betrouwbaarheid en flexibiliteit, haar innoverend vermogen en de gedrevenheid om een hoogwaardige kwaliteitsservice aan te bieden. Onze Fashion Logistics services dragen bij aan het succes van onze klanten. Niet voor niets spreekt ons klantportfolio voor zich.

Onze Fashion Logistics services

Aan de basis van onze geïntegreerde Fashion Logistics services staat ons wereldwijde netwerk. Wij garanderen een excellente Freight Forwarding service van en naar elke plek ter wereld. We move Fashion around the globe. Daarnaast weten we als geen ander wat er speelt in deze sector en wat de succesfactoren zijn. Zo vragen sample-zendingen om een andere benadering dan bulk-zendingen, verschillen volumes per collectie en per kledingstuk en vraagt hangend vervoer (GOH) om een ander soort expertise dan flat-packedgoederen.

Aan de basis van onze geïntegreerde Fashion Logistics services staat ons wereldwijde netwerk. Wij garanderen een excellente Freight Forwarding service van en naar elke plek ter wereld.

OTX Fashion Logistics investeert continu

OTX investeert voortdurend in de ontwikkeling van haar logistieke oplossingen en ondersteunende diensten. In de Fashionmarkt biedt OTX Fashion Logistics geavanceerde oplossingen op maat op het gebied van warehousing en Value Added logistics. Bovendien investeren we voortdurend in ons Fashion Logistics concept. Onder andere door:

  • Innovatieve Smart Freight Forwarding oplossingen
  • Uitbreiding Source Logistics activiteiten in bestaande en opkomende productielanden
  • Supply chain visibility, vendormanagement, PO-management and tracking tools – beschikbaar in één IT-platform
  • Uitbreiding van GOH and flat-packed-pickingactiviteiten
  • Doorontwikkeling van Warehouse Management Systems
  • Sterk Europees GOH- en flat-packed-wegtransportnetwerk
  • Dedicated en Milk run Fashion & Lifestyle Retail distributie
  • E-Fulfillmentoplossingen op maat

Ons Fashion Logistics team

Om te kunnen voorzien in uw logistieke behoeften op het gebied van Fashion & Lifestyle, investereren we voortdurend in de (opkomende) productieregio’s en houden we trends en ontwikkelingen in de markt nauwgezet in de gaten. Ons Fashion Logistics team managet 24/7 uw goederenstroom. Snelheid, flexibiliteit en persoonlijk contact staan daarbij centraal. Onze Fashion Logistics adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden voor uw logistieke proces en bieden u altijd de beste logistieke mogelijkheden.