Luchtvracht

Luchtvracht

Het succes van OTX Solutions is mede te danken aan een sterke luchtvrachtservice. We beschikken over ruime ervaring. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een expert op het gebied van goederenvervoer door de lucht en alle daaraan gerelateerde services. De kracht van onze luchtvrachtservice is gebaseerd op meerdere factoren:

 • Samenwerking met luchtvaartmaatschappijen
  Wereldwijd werken we nauw samen met alle belangrijke luchtvaartmaatschappijen. We zijn voortdurend met elkaar in gesprek. Door deze onderhandelingen beschikken we altijd over voldoende vrachtruimte en kunnen we u scherpe tarieven bieden. Ook in het hoogseizoen.
 • Maatwerk in het bookingsproces
  OTX Solutions hecht grote waarde aan maatwerk in het bookingsproces. We stellen alles in het werk om u de meest geschikte luchtvrachtoplossingen te bieden. Wanneer is de vracht beschikbaar? Wat is de vereiste leverdatum? Moet er bespaard worden op tijd of kosten?  Op basis van onder andere deze vragen bepalen we of uw luchtvracht direct (1-2 dagen), deferred (3-4 dagen) of slow-air (5-7 dagen) geboekt wordt. Ook kijken we of sea-airservice voor u een passende oplossing is.
 • Consolidatiemanagement
  Waar mogelijk bouwen we zelf vliegtuigplaten op en breken we ze af. Hierdoor wordt het risico op schade aan uw zending aanzienlijk kleiner. Bovendien levert het u meestal extra tijd- en kostenbesparingen op. Op veel van onze stations beschikken we over eigen grondvervoer op en rond de luchthaven. Geen sub-contractors, maar eigen mensen en middelen.
 • Duidelijke communicatie
  Communicatie is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Wij informeren u op tijd en accuraat over de status van uw zending.
 • Ervaren luchtvrachtmedewerkers
  Onze ervaren luchtvrachtmedewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden en besparingen die we u kunnen bieden op het gebied van uw luchtvracht.

Wanneer is de vracht beschikbaar? Wat is de vereiste leverdatum? Moet er bespaard worden op tijd of kosten? We stellen alles in het werk om u de meest geschikte luchtvrachtoplossingen te bieden.